2020-Luku

Sukujuhla BOMBALLA 31.7.2021

  • Klo 11:00 Ilmoittautuminen, majoittuminen ja keittolounas
  • Klo 13:00 Sukututkija Ari Kolehmainen kertoo sukumme historiasta ja sukututkimuksesta erityisesti viimeisimpien DNA-tietojen pohjalta, minkä jälkeen kokouskahvit.
  • Klo 15:00 Sääntömääräinen vuosikokous alkaa.

Tutustumme myös maineikkaan Bomban talon historiaan ja saamme opastetun kierroksen mielenkiintoiselle karjalaisalueelle.

Klo 18:00 Aikoihin kokoonnumme Ravintola Bomballe nauttimaan runsaan ja maukkaan karjalaisen buffet illallisen. Iltaan kuuluu sukujuhliemme tapaan Timo Airaksisen juhlapuhe ja Jorma Airaksisen taikaesitys. Musiikkiesitystä emme ole varanneet, mutta suvun musikaaliset jäsenet ovat tervetulleita esiintymään.

Sukututkijan esitys

Video taltiointi saatavilla sähköposti tiedustelulla, samiaira@gmail.com

Kuvia Juhlista

Kiitos terveiset Petriltä ja Minnalta

Lämmin kiitos hienosta viikonlopusta upeassa seurassa. Kiitos Arjalle ja koko järjestelyporukalle hyvin suunnitellusta ja toteutetusta sukujuhlastamme. 

On hienoa kuulua sukuseuraan, josta löytyy erilaista osaamista erilaiseen tarpeeseen. Sukujuhlaamme pitää aina kuulua esitys sukumme tutkimuksen edistymisestä. Siinäkin asiassa meidän pitää pysyä kärjessä. 

Tätä edellyttää jo se, että olemme yksi vanhimmista sukuseuroista Suomessa. Juhlaillallinen huipensi taas koko juhlapäivän. Taikurimme Jorma ja sanataiturimme Timo antoivat ruokahalumme kasvaa esityksillään. 

Kaikki tämä loi oivat puitteet maittavalle karjalaiselle juhlapäivällisellemme. Onnea ja menestystä uudelle puheenjohtajallemme Samille ja koko hallitukselle. Olette ottaneet hienon sukuseuran johdettavaksenne. Kiitos siitä. 

Parhaat kiitokset kaikille,
Petri Airaksinen ja siskoni Minna Kilpeläinen