Sukuseuran terveisiä

cropped-airaksisten-sukuseura-vaakuna.pngSukujuhla Airakselassa viime elokuussa muistutti jälleen, miten mukavaa on kohdata sukulaisia läheltä ja kaukaa. FT Jukka Partanen tarjoili oivallista tietoa elinolosuhteista Savossa 1500-luvulla‚ jolloin sukumme kantaisä Pekka ja kaikkien aikojen ensimmäinen Airaksinen on elänyt. Seuraava sukujuhla on suunnitteilla vähän yli vuoden päähän, 1.-2.8.2020 Bomballa Nurmeksessa. Tähän matkaan kannatta yhdistää myös käynti Kolilla. Alustavat kutsut juhlaan lähetetään ennen syksyä, jotta teillä on mahdollisuus varata aikaa tapaamiselle.

Tutustuminen Viipuriin

Usein on toivottu yhteistä matkaa jonnekin päin maamme rajojen ulkopuolelle. Airakselan tapaamisessa kävimme vilkkaan keskustelun ja päätimme yhdessä suunnata Viipuriin. Historia- ja kulttuurimatkan ohjelma on kirjeessä mukana. Sitovat ilmoitukset vaadittiin alun perin maaliskuun loppuun mennessä, mutta matkaamme järjestellyt Saimaa Travel antoi lisäaikaa maanantaihin 13. toukokuuta mikäli joku suvun jäsenistä kiinnostuisi. Meitä on lähdössä 17 matkalaista tälle mielenkiintoiselle reissulle, joten tilaa on kolmelletoista. Jos pikaisesti päätät lähteä mukaan, ilmoittaudu ensi maanantaihin mennessä seuramme sihteerille Ainolle puh 050 383 1668 tai ainoelina.airaksinen@gmail.com

Sukukirja (valmistujais)lahjaksi

Sukukirja IV

Viimeisintä sukukirjaa Airaksiset sukukirja IV sekä Juhlajulkaisua on vielä jäljellä. Hallituksemme päätti alennuksesta sukuseuran jäsenille ennen juhannusta tehdyille tilauksille. Sukukirja on matrikkeli 17 sukupolvesta Airaksisia aina vuodesta 1530 lähtien. Juhlajulkaisu kattaa 100 sivua Airaksisia tarinoin, kuvin ja historiatiedoin.

Yhteishinta näille kahdelle on 50 € + postimaksut. Kirja ja Juhlajulkaisu on sopiva lahjapaketti kaiken ikäisille ja erityisesti tuleville ylioppilaille. Älkää unohtako muita sukulahjoja, jotka löytyvät meidän tuoteet valikoimassa.

Jäsenasioita

Meillä on parin vuoden ajan ollut käytössä mahdollisuus e-laskuun, laskuttajana Airaksisten sukuseura ry.

Vuoden 2019 sääntömääräisen vuosikokouksen kutsu tulee piakkoin tämän julkaisun jälkeen ja on postitettu sähköisesti tai kirjeitse jäsenistölle.

Vielä ystävällinen pyyntö, ilmoittakaa osoitteenmuutokset ja kannustakaa myös sukulaisianne siihen. Yhteydenpito s-postilla on nopeinta ja edullisinta. Jos olet hankkinut sähköpostiosoitteen, kerro allekirjoittaneelle laittamalla viestiä osoitteeseen arja.airaksinen@kolumbus.fi

Sukuterveisin

Arja Airaksinen

Sukuseuran pj