Sukukirja joululahjaksi?

Airaksiset sukukirja IV alkaa noin 1530 syntyneestä kantaisä Pekasta. Kirja kattaa 17 sukupolvea tästä ensimmäisestä tunnetusta Airaksisesta aina vuoteen 2016 saakka. Neljännessä suvusta toimitetussa matrikkelisessa on yli 1500 sukutaulua ja yhteensä noin 25.000 nimeä. Kolmessa aiemmassa sukukirjassa on 7-8 sukulinjaa, jotka on nyt koottu yhteen saman sukulinjan alle. Kirjassa kerrotaan myös Airaksisen suvun alkuvaiheista ja haaroittumisesta 1500- luvulta 1700-luvulle.

Airaksisten sukuseuran 70-v Juhlajulkaisu on 100-sivuinen harvinaisuus, joka kertoo vain Airaksisista. Julkaisu sisältää mielenkiintoisia tarinoita suvusta, omakohtaisia kertomuksia sukuun kuulumisesta, runsaasti historiallisia valokuvia sekä koosteen vuosikymmenten varrella järjestetyistä sukujuhlista. Julkaisun loppuun on mahdollista koota oma sukutaulu ja läheisten sanontoja tuleville sukupolville talteen.

Airaksiset sukukirja IV ja juhlajulkaisu on nyt jäsenille tarjolla hintaan 50 euroa ja ilman postikuluja kun tilauksen tekee ennen joulua.

Tilaukset sukuseuran sihteeriltä: ainoelina.airaksinen@gmail.com

tai puheenjohtajalta: arja.airaksinen@kolumbus.fi

Hyvää alkavaa joulunalusaikaa!

 

Terveisin,

Airaksisten sukuseura