Joulutervehdys

Hei Airaksiset ja Airaksismieliset!

Koronapandemian vuoksi vuosikokous pidettiin hotelli Iso-Valkeisessa Kuopiossa Sunnuntai 27.9.2020. Suunnitellun vuosijuhlan tilalla pidimme sääntömääräisen vuosikokouksen ja siirsimme Bombassa pidettävät juhlat vuoteen 2021.

Hallituksen kokoonpanoon ei tullut muutoksia viime vuoteen verrattuna. Puheenjohtajaksi valittiin Arja Airaksinen, varapuheenjohtajaksi Timo Airaksinen, sihteeriksi Aino Airaksinen ja muiksi hallituksen jäseniksi valittiin Sami Airaksinen ja Jarmo Airaksinen. Varajäseninä pysyivät Pirjo Airaksinen ja Pauliina Lehtolainen-Dalkilic.

Kokouksessa keskusteltiin tavoista aktivoida seuratoimintaa myös nuoremmissa sukupolvissa. Sukujuhlat koettiin hyväksi tavaksi tuoda yhteisöllisyyttä esille ja hallitus tulee pitämään huolen että Bomban 2021 juhlat tullaan pitämään, jos vain se on viranomaissuositusten mukaista.

Toivotamme rauhaisaa ja turvallista joulua kaikille Airaksisille ja Airaksismielisille.

Sukuseuran hallituksen puolesta,
Sami Airaksinen

Airaksisten sukuvaakuna